Leto je naokoli in v začetku poletja je zopet padla ideja, da bi se odpravili na surftrip na Fuerteventuro. Blaž, s katerim smo bili skupaj že lani, je dal pobudo in z veseljem sem tudi letos sestavil podoben izlet. Za surftrip se nas je skupaj zbralo 8; zapisal sem 3 matematične funkcije, jih odvajal in poiskal minimalne stroške za letalske karte, nastanitev ter vse ostalo kar spada zraven. Na pot iz Ljubljane proti Milanu, od koder letimo, se odpravljamo danes ob tretji uri zjutraj z GoOpti prevozi.
Tokrat bom za spremembo od lani s sabo nesel tudi laptop zaradi lažjega bloganja, komuniciranja, urejanja datotek oz. oblikovanja ter pisanja diplomske naloge. Zapise lahko pričakujete vsakih nekaj dni.
Pri Nokii pa so mi v ta namen posodili tudi enega izmed najnovejših telefonov – Lumio 1020, kateri se ponaša z res izvrstno kamero in 41 megapixli. Tako bodo vse objavljene slike s surftripa na blogu posnete ravno z Lumio. Res so mi v petek polepšali dan, ko sem izvedel, da bom pravzaprav izmed prvih Slovencev, ki bo testiral omenjen telefon.
Se beremo.