Kaj, kaj, dva dni me ni bilo doma, zato ni nobene objave 😛 V soboto udeležitev pokala SPAR (prispevek še pride, ko dobim video) v nedeljo (včeraj) pa že ob petih zjutraj počasi krenil proti Voglu. Na poti pobral še dva sopotnika, katera sta imela za sabo precej pestro noč, a je bilo kljub temu v avtu ob tako lepem dnevu slišati prepevanje, ne glede na to da noben izmed nas niti pod razno nima posluha. Zgoraj kristalno jasno, sončno vreme ter temperatura okoli -1 °c, sneg popolnoma naraven (morda ste iz medijev slišali, da pač zaradi zakona ne morejo umetno zasneževati) in nobene ledene ploskve -> I’m lovin it.


Ljudi niti ne toliko, družba super (polno znanih), vse je klapalo. Sprva malo “furanja” ter po malici še skok v Elanov park. Objekti super zrihtani, tako da je bilo prav prijetno – box, skakalnice. Za konec sem po drevesih tudi nabral dovolj jajc za manjšo izmed ta velikih skakalnic. Utrip okoli 100, pripelješ v radij vidš samo belo steno -> bum, pa si v zraku. Mene osebno čisto fasciniralo glede na to da do sedaj sploh nisem vozil veliko po parkih oz. bolje rečeno, nisem bil tam, kjer so jih imeli (le ene 3x na Urejenih – “pošejpanih”), pa čeprav se vozim na eni dilci že šesto sezono.

Ob treh popoldne nato počasi žal že morali kreniti proti Ljubljani (zvečer sem imel še ene obveznosti). Tu resno mislim počasi, ker smo že na Bledu padli v kolono, ki se je počasi premikala vse do avtoceste, ki naj bi bila zgrajena maja 2009 (ampak mi vsi vemo, kako se načeloma vsi roki zavlečejo). Ja ljudje so odšli na krajše počitnice (zaradi petkovega dela prostega dne), a na to prej nisem niti pomislil. Bo treba še par kilometrov prevoziti 🙂

p.s.: Nisem vedel, da se fotoaparatom v mrzlih pogojih rahlo zmeša.