Kot ste lahko razbrali že iz prejšnjega zapisa, sem trenutno nastanjen v Surf Riders hostlu. Le-ta deluje šele dobro leto, našel pa sem ga preko Google-a in dobrih review-ov. Ekipca s katero sem bil skupaj preteklih 18 dni me je spustila iz avta že ob devetih zjutraj in v hostlu je bila zjutraj pokonci le ena izmed stanovalk. Kmalu sem spoznal še preostale in občutek je bil res domač, kot da se poznamo že dlje časa. To je tudi čar hostlov, saj načeloma prenočujejo odprti ljudje, s katerimi hitro navežeš stike.

Hostel je posejan s številnimi fotelji, kavči, bazenom, mest za poležavanje in siesto res ne manjka. Atmosfera je povsem sproščena, surferska, poleg tega pa še poceni nočitve – 14€ na noč. Sobe so lepo urejene, prav tako pa se vsako jutro oglasi tudi čistilka, ki pospravi in počisti številne stvari.

Lastnik hostla, Carlos, me je popoldne povabil še na večerni session na El Hierro-ta, kjer so bili v vodi tudi še nekateri preostali s hostla. Res prijeten ambient deluje kot ena velika družina in zato tudi priporočam, v kolikor boste po kakšnem naključju iskali nočitve v Corraleju :).