Že nekaj dni se potikamo po Fuerti, tako da bi bil počasi čas, da vam predstavim našo rezidenco Casa Jamaco, ki se nahaja v naselju La Capelania, približno 3 km izven Corraleja. Apartma smo zasledili na spletni strani holidaylettings.com, medtem ko smo rezervacijo uredili kar preko e-maila. Lastnika Gary-ja sem kontaktiral sredi junija in hitro sva se dogovorila za našo nastanitev. Presenetila me je njegova hitra komunikacija, res pohvalno, saj je resnično hitro odpisoval na vsa naša povpraševanja.
Apartma je lično urejen in prostoren. Ima dve spalnici, v kateri se nahajata zakonska in dve posamezni postelji. V dnevni sobi sta navoljo tudi dva raztegljiva usnjena kavča, tako da lahko v apartmaju spi do 8 oseb, ravno prav za našo ekipo. Zunaj se nahaja še velika lesena terasa z ležalniki zraven pa tudi manjši ogrevan bazen. Tudi kuhinja je velika in ima dovolj posode za naše kuharske podvige. Naj omenim, da smo včeraj večerjali štefani pečenko. Vsekakor se ni za pritoževati :).
V apartmaju imate res vse kar potrebujete: ogrevan bazen, wi-fi, pralni stroj, lcd televizor, dvd predvajalnik, ni da ni… več pa si lahko preberete na povezavi.
Nastanitev je bila neverjetno poceni, plačali smo 805€ za 18 nočitev oz. 5,6€ po osebi na noč. Podobnih cen si pri nas ali v sosednjih državah niti približno ne predstavljam.