Že nekaj časa je minilo od zadnjega prispevka, deloma vzrok precejšnja zasedenost deloma pa tudi naslov objave. Nemalokrat se držim zgoraj omenjenega. Zakaj? Pavzaprav niti ne vem. Dokler voda vsaj malo ne začne teči v grlo, je “problem” le nekje v ozadju sive materije… Seveda pa se je potem včasih potrebno razleteti na vse strani, da stvar izpelješ, kot je potrebno. Nikoli nimam navade zamujati z roki, ampak da bi pa nekaj delal dva tedna vnaprej, če ni potrebe, gre pa tudi zelo težko skupaj in je potrebno vložiti kar nekaj truda, da sam sebe prepričaš, kako koristno je pravzaprav to.

Reka “kar lahko storiš jutri, nikakor ne naredi danes”… se prav tako drži tudi velika večina sovrstnikov. Kot da trenutni občutek prelaganja obveznosti odtehta četudi več prostega časa kasneje, v kolikor bi stvar opravil takoj. Vse druge stvari nenadoma dobijo višjo prioriteto in zlahka posvetiš pozornost nečemu drugemu oz. se zamotiš z nečim čisto tretjim, pa čeprav gre morda za likanje, žongliranje ali sestavljanje rubikove kocke.

Ne zagovarjam omenjenega stila živlenja, samo včasih neverjetno paše 🙂 in še marsikdo bi se verjetno našel v spodnjem videu. 🙂