Webmaster piknik pravzaprav še poteka, zaradi ponedeljkovih obveznosti pa sem moral malo prej od tam. “Točno podnev” se je počasi začela zbirati slovenska estrada spletnih mojstrov, maherji na kvadrat s številnimi znanimi projekti pod sabo (rtvslo.si, Zemanta, izklop.com, Genspot, Renderspace, 3fs), oglaševalske agencije (interactive.ag, Httpool, ToboAds), ponudniki gostovanj (domovanje.com, domenca.com, zabec.net) ter razni “freelancerji”, ki nam splet služi bolj kot postranski zaslužek. Namen piknika je bil druženje in pa navezovanje novih stikov in moram reči, da mi je bilo v veselje spoznati vse, s katerimi sem na pikniku utegnil kakšno reči.

Program piknika je bil zelo pester: turnir v odbojki na mivki, bogat srečelov, Jekyll Park (webmaster različica Hyde parka, kjer lahko vsak predstavi, kakšen svoj zanimiv projekt), koncert Žrebcev (če se jih morda spomnite iz Tistega lepega popoldneva), seveda pa ni šlo brez bitke webmaster bendov kakopak na Rock band. Kako fajn smo se imeli, si poglejte na fotkah…

Če se kdo na kakšni fotki prepozna in bi jo rad v boljši resoluciji, naj me kontaktira 🙂 Zahvala pa gre na koncu Vini-ju, Alji in Samu za perfektno izpeljan piknik, organizacijo, ki za 100 ljudi ni niti približno mačji kašelj, ter Had-u in Titu za prevoz.