Ljubo doma, kdor ga ima, čeprav jaz bi še kar ostal na Rogli. Namreč bilo je naravnost prijetno – 6 dni je minilo kot keks. Vreme super, sončno, kljub temu pa kaka stopinja manj ne bi škodila, kajti danes so se na Mašin žagi začele že okoli 10. ure dopoldan delati velike luže. Bordanje s kratkimi rokavi pod bundo tako ni bilo nič nenavadnega. Sicer je sneg nekje do 11ih še zdržal, bil kompakten, kasneje pa je bila vožnja bolj podobna surfanju. Dolenjski ekipi pa to pravzaprav ni ravno predstavljalo velike ovire, glede na to da se po progi nismo spustili niti enkrat – aktualen je bil seveda le Fun park, o katerem sem že pisal. Kopica različnih objektov, snežni kanal (sicer zaradi toplega vremena zaprt), kickerja, spine ipd. ponuja na 1,5 km dolgem parku super linijo za popestritev vožnje.

Toliko o bordanju, sedaj pa o bivanju. Nastanjeni smo bili v Apartmajih Terme Zreče, v neposredni bližini hotela Dobrava. Apartmaji (4+2) so precej prostorni in v njih lahka biva 6 ljudi, ni nobene gužve, saj sta 2 kopalnici, 2 spalnici ter skupni prostor – kuhinja ter dnevna soba. Kuhali smo sami (hrane na pretek prinesli že od doma), posledično smo tudi relativno poceni prišli skozi teden. Večinoma smo takoj po prihodu v apartmaje pojedli nekaj toplega, kasneje pa ob pokru ter žlahtni kapljici še kak narezek, suho salamo, …

Komentar v eni izmed prejšnjih objav:

Marko pravi … Če si že na smučanju (oz. bordanju) bi lah prlepu kakšno panoramo oz. kej v tem smislu…. X)

Moja replika je bila še danes zjutraj (pisal iz hotela) napisana v smislu, češ da ni časa, da se raje vozimo kot slikamo. A glej ga zlomka. V parku se je pojavil fotograf, sprva popolnoma neznan, kasneje (pred kako uro) pa se je izkazalo, da se je po Rogli potikal bloger Had, kjer sem tudi zasledil današnje fotografije.

Ervin

Mikec
Smo pa zato med tednom posneli nekaj video materiala, iz česar bo v kratkem nastal tudi krajši prispevek.