Včeraj ravno nisem bil ravno sposoben napisati objave. Definitivno vsi na tem mestu pomislili na alkohol in mačka, ne? 🙂 Pa temu ni bilo ravno tako.

Doma nazdravili s penino, okoli pol dveh v horizontalo (posteljo), zjutraj pa ob 5:55 že pokonci. Predvidevanja, da 1.1. na smučišču zaradi posledic zadnjega dne v letu 2007 ne bo veliko obiskovalcev, so se uresničila. Zeleni val skozi Celje (2x šel letos na Roglo in 2x zeleni val) je dal vedeti, da bo en super dan :). Zgoraj rahlo spremenljivo vreme, a zaradi vetra občutek mraza. Snowboard park zrihtan v “nulo”, čeprav so bili v obratovanju le boxi. Predzadnji izmed box-ov (2 × prelomljen) je bil naposled tudi krstni za mojo trtico to sezono. Box sem sicer speljal, a je bilo potem usodno peljanje po “landing-u”… kdo bi si mislil 🙂 Nisem pa bil edini, ki mu je uspelo atraktivno pasti. Nek smučar je konkretno razdevičil mavrico (box v polkrožni obliki -> mavrice). Vsaka smučka na svoji strani, sam pa z ritjo drsal po celotni dolžini boxa.

Predvsem me je presenetilo (pozitivno), da so za park zainteresirani tudi “stari biki” na dveh dilcah (nič žaljivega ne mislim s tem). Kar nekaj se jih je opogumilo in vozilo čez nekatere objekte. Dobiš prav prijeten občutek, da nimajo v glavah samo, da se mladina s tem samo nekaj “preserava”, ampak da nudi užitek ter adrenalin tudi njim.

Torej za vikend ob lepem vremenu pa zopet kaj gor pogledat.