Cela sobota že mimo, jaz pa še nobenega članka na blogu. Zjutraj me je sicer v postelji obiskal maček (Roarrrr!) nato pa malo stikanja po računalniku, zaradi občasnega abnormalnega štekanja, za kar se je na koncu izkazalo, da je bil kriv SATA kontroler. Obširnejše ne bi razlagal, ker je zgodba preveč zapletena.

Je bilo pa to zmrzovanje računalnika tudi povod, da sem danes ponovno namestil Windows-e ter posledično tudi MSN live. Prenesem na računalnik in že takoj me preseneti nov grafični vmesnik za inštalacijo, ki pa ponuja zraven še tono navlak ter raznih toolbar-ov. Pred samo namestitvijo si je program zaželel še nek Update Oken, nimam pojma zakaj, ampak stvar je nato le delovala. Spremenjena je grafična podoba MSN live-a, za enkrat porablja manj rama (25 mb), realnejšo sliko pa bomo videli čez par ur. Pri scrollanju z miško po stikih oz. pri začetku scrollanja se žal še vedno rahlo zatakne, vsaj tak občutek imam. Morda se to pojavi zaradi števila stikov – 178, izmed katerih pa si redno – dnevno dopisujem morda s 5-imi, drugi pa ima -jo/-te funkcijo posebnih priložnosti 🙂

Kot vidite sami, verjetno pa imate tudi podobne izkušnje, so komentarji ob stikih včasih resnično zanimivi in fascinantni, še posebej pritegne sledeči -> “Narlaži je z drugm kurcm pu kuprivah apletat”.