Moje poškodbe je sedaj tudi uradno konec. Pol leta se nisem smel aktivno ukvarjati s športom, čeprav sem se tega bolj kot ne težko držal, ker nisem tip človeka, ki bi lahko bil pri miru ves čas. No pa da obudim malo spomine in razjasnim okoliščine dogajanja 6 mesecev nazaj. Vse skupaj se je začelo dan pred koncem šole, ko smo se z nekaterimi sošolci odpravili na prireditev Pozdrav poletju v Ljubljano. Bilo je pestro, a kljub temu zgodovina spomina bolj kot ne kratka (wonder why…). Zjutraj direkt v šolo, popoldne pa polnjenje baterij zaradi pomanjkanja spanca. Slabo počutje se je nadaljevalo vse do večera, določen vpliv pa je imelo verjetno še naslednji t.i. “The Dan”. V Novem mestu je potekal Samsungov ulični turnir v košarki, tako da smo Leteči norci sodelovali na prireditvi. Zaradi ograj je bil zalet izjemno kratek, med košem in trampolinom pa tudi samo ena blazina (ni bilo prostora). Glede na mojo višino imam relativno velik razkorak v teku, tako da sem po dveh odrivih že bil na trampolinu -> obrat 360° + žoga med nogami -> letel predaleč -> udarec v glavo (nekoliko nad senco). Sprva se nisem zavedal resnosti poškodbe, ker me je bolj kot glava bolela čeljust, hehe. Mislil sem, da je enostavno nekoliko večja buška. Naslednji dan se je odvijal še drugi turnir, katerega pa sem se udeležil v vlogi igralca. 4 ure tekanja po soncu in na koncu osvojeno 2. mesto z ekipo. Del dobljene finančne nagrade je šel seveda za rundo. Sonce + alkohol (ok res, da samo 1 pivo) je bilo nato ključno za vse močnejši glavobol. Posledice -> padel v nezavest v krompir pri kosilu :). Meni je smešno, pa ne vem zakaj… Takoj v bolnico na slikanje in diagnoza: pretres možganov in posledično obvezno mirovanje brez ukvarjanja s športom pol leta. Malo več kot teden dni sem celo moral biti stalno v temi, ležati ter delati NIČ (najbolj beden teden na sploh v življenju!).

No ja. Pol leta je mimo, tako da sedaj počasi zopet že treniram, ker letos nameravamo biti z Letečimi norci na finalu ŠKL-ja prvi :). Včeraj je tudi že nastalo nekaj novih fotk na treningu. Prilagam eno, na kateri Merlin z žogo teče pod mano.
Nekako tako je potekal predzadnji trening pred slovenskim All Star-om, ki bo 26. decembra v novomeški dvorani Leona Štuklja. Vabljeni! 🙂