Glede na to, da bo kmalu zima in da se je potrebno na njo verjetno pošteno pripraviti (smeh), tako v smislu brušenja robnikov kot menjave premajhne opreme, sem z namenom, da se vam bojo cedile sline, napisal tale članek =) Tradicionalno bo Elan jutri na prvi september objavil novo bordersko kolekcijo, jaz pa ekskluzivno samo za vas že prej objavljam nekaj letošnjih modelov. Zaenkrat so v javnost pricurljale le grafične podobe o karakteristikah pa mogoče kdaj kasneje.

Eden izmed najbolj znanih modelov – Vertigo. S tem modelom se je Marco Siffredi leta 2001 zapisal kot prvi človek, ki je bordal iz najvišje gore sveta.


model – Inverse, slovi kot najlažji bord

model – Artec. Artec project je posebni razvojni oddelek Elana, kateri skrbi za razne inovativnosti na celotnem področju. Pod svojim okriljem imajo letos 4 različice borda. Ta je model 4.1

Seveda pa nisem pozabil tudi na nežnejši spol =) Predstavljam modela Aurora in pa Sense.

Po mojem mnenju so letos naredili velik korak naprej v grafični podobi, ki je prejšnja leta nekoliko šepala, o sami kvaliteti pa mislim, da ni potrebno govoriti. To je to za ta d’nar, prispevek bil samo majhne drobtinice, s katerimi si boste zime zagotovo še želeli =)