V vsakemu izmed nas se, pa četudi nekje čisto zadaj v podzavesti, skriva otrok. V ta namen bom opisal recept za obrok, katerega sem že kot otrok enormno oboževal, odreči pa se mu tudi nikoli nimam namena.


NAVODILA:
V 2dl (200 ml) prekuhanega mleka vmešajte 5 velikih žlic (30 g) kosmičev in okusen obrok je pripravljen. Otroku vedno ponudite samo sveže pripravljen Čokolino kot nadomestilo za en mlečni obrok. Pomembno je upoštevati navodilo za pripravo obroka.
Sam seveda v skladu z mojo velikostjo ta navodila malo priredim -> najmanj 0,5 L hladnega (obvezno) mleka ter cca. 100 gramov kosmičev. Po želji lahko obroku dodate tudi druge sestavine -> banane kot nalašča sodijo zraven.


Posebno izbrana čokolada bogata z dietetičnimi vlakni, minerali in antioksidanti pripomore k dobremu razpoloženju, ugodno vpliva na zdravje in odpornost otroškega organizma ter nudi užitek v prepoznavnem čokoladnem okusu. Vitamini – optimalna kombinacija 7ih vitaminov (B1, B2, B6, C, E, niacin in folna kislina) pripomore k pravilni rasti in razvoju otroškega organizma.

Voila!