Hadova objava “Socialni demokrati in Zares sta kriva za sedanje stanje v Sloveniji” me je nekoliko zbodla, da še sam napišem komentar na trenutno stanje, ki vlada v Sloveniji.

Tega prerekanja glede opozicije in pozicije, v smislu katera vlada dela slabo, imam že vrh glave. Kaj mislite, da bo naslednja vlada toliko boljša kot sedanja? bah, živite v iluzijah. Po bitki je lahko biti general… Vsa pametovanja, kaj bi trenutna opozicija in razna društva naredili na tem mestu so odveč. Enako je obljubljala SDS pred tremi leti in so bili na račun tega izvoljeni. Zakaj ni bila takrat levica? Ker POPOLNOMA ENAKO v svojem mandatu ni izpopolnila svojih obljub, ki jih je v javnost lansirala v predvolilni tekmi mandat poprej -> popolnoma enako so v svojem času delali sranje in posledično zaradi tega niso bili izvoljeni na naslednjih volitvah.

Večina ljudi, ki so te dneve tako nestrpni in glasno vzklikajo proti vladi itak ne vedo, čemu vsa ta evforija. Važno, da je prisoten čredni nagon in vsi nekaj kritizirajo izključno zato, ker to počnejo tudi vsi drugi. Vsi srečni in veseli ob vzklikanju “Uga, uga hai ho” ter neandertalskem tolčenju s palico po glavi.

Torej vse skupaj le začaran krog izmenjavanja levice in desnice v vodstvu, za kar mi je potem pač preprosto rečeno bedno poslušati bajke in povesti o slovenskem nacionalnem športu – metanju polen pod noge. Nobena vlada ni bila perfektna, vendar sem mnenja, da je sedanja vseeno naredila manj napak kot prejšnja. Ja, tudi Janševa vlada je naredila nekaj napak, ampak Ropova (na primer) jih je tudi! Face it. Upam, da sem morda koga celo streznil s tem stavkom in se je morda le začudil nad svojim črednim nagonom ter si ob tem rekel -> Ti šment, pa res!

blogorola test: d417a8cefa80bcaa380bf476bde18a5f