Sam sem si ob padcu kar gleženj zvil. Za prvič lahko rečem, da je bila oddaja celotno gledano relativno dobro zasnovana/izpeljana in predvidevam, da je bil delež gledanosti Mariotove oddaje “Spet doma” precej manjši, saj so bila seveda pričakovanja, glede izvirnosti idej na račun podelitve viktorjev, upravičena.


Prvi vtis je bil sicer z mojega vidika precej skeptičen, sploh prve minute v zakulisju (sprva se ni vedelo, da sta v zakulisju), kasneje pa je šov le nekoliko oživel in oddaja odvijala v pravo smer. Nekaj zanimivih for je bilo prisotnih ter kar nekajkrat sta pripeljala nasmeh na moj obraz, čeprav moram priznati, da sem relativno zmeden, saj nisem navajen gledati Zrneca in Bizovičarja skupaj, povrhu tega v vlogi voditelja.


Bo pa po mojem mnenju obenem zanimivo spremljati nadaljnje oddaje ter kako bodo napredovali z zabavnimi vmesnimi vložki, saj ti jih na tolikšno frekvenco novih oddaj počasi že zmanjka in slej ko prej je potrebno si kako foro sposoditi od “drugje”.
*kreh* youtube *kreh*

Iz slik je razvidno tudi, da je oddaja v 16:9 formatu, kar nekoliko nakazuje na vse večjo uporabnost le tega formata na televizijah.