Ob toplejših dneh je vožnja s kolesom prav prijetna, pa tudi zelo praktična in ekološko prijazna . Trenutno večino časa preživim “na podeželju” in se mi za odtujitev materialnih stvari ni potrebno posebej bati, medtem ko bo v Ljubljani ob študiranju nekoliko drugače. Glede na to da so prijateljevi sestri, ko je skupaj s fantom le skočila nekaj hitro pojesti, s strehe avta ukradli 2 snowboard-a, ključavnica pri kolesu verjetno ne pomaga kaj dosti, morda tri. Z dragim dvokolesnikom se v primeru, da ga imaš namen za določen čas kje pustiti, ne splača prevažati in tukaj pridejo v poštev starejši modeli koles. Razmišljal, sem že da bi kupil snemljivi sedež, ker tako bi bilo kolo neuporabno, pa tudi ni velika muka ga nesti v nahrbtniku. =)

navadno kolo – od 150 € dalje, kolo Grand Canyon – 2000 €, kolo Pony – neprecenljivo. Tale zverina mi bo delala družbo v Ljubljani.

Karakteristike: 1500 cm3 (prostornina trebuha), 1 KM, 1-stopenjski menjalnik, pogon na vsa 4 kolesa (pomožni koleščki), pospešek od 0 – 100 km/h = 2,83 sekunde (prosti pad), povprečna poraba / 100 km = 5000 kalorij, izpust CO2: odvisno od motenj v prebavi